Saturday, 10 March 2012

The precious moment :)

Selamatttt korannggg * lap-lap dinding*

Aichinguuuuuuu , lama gila tak hupdate rumah kite kankankan . Hewww motif utama malas and takda benda nak cerita . Tapi , kite dah nak final exam da tautau . Takut weyh takut, takut takut takut ==' And I was just like erghhhhhhhhh  kenape , kenape , kenape , kenape  awal sangat nak final *garu mata*  Pape pon , I wish that I will do the best for both my parents kat kampung . Huwaaaa takut kecewakan dorang lagi . Doakan kite dengan kawan-kawan dapat jawab dengan hati yang tenang tautau . Muahhhhhhx sedas :-* . Hmmm arini dah genap 4 bulan dengan mr. Kepeng aka abang Pendek . hoho *kelip2 mata * . Haritu ade lah jugak meet die then spent time sampai melebam . Bie, thanks tautau tahan dengan perangai kita yang tersangat lah spoil . hee kite sayang awak tauuuuuu >.<



 hewhew , semata -mata >.<



 Okay , gedik pulak . Tutup mate tutup mate :D

I Love You Bie and Thanks for everything :D

Thanks sudi baca . And wish me and friends luck okay *kenyit mate * :D

No comments:

Post a Comment