Thursday, 22 March 2012

Goodbye sem 2 and Welcome Kampung :D

Hahaiiii *lambai-lambai gune kaki*

Okay and alhamdulilah final exam dah abis and time to pack all the stuff  . Alahaiiii tetiba buka almari nampak baju-baju sume dah beranak . Aiyok tatayok , Grrr entah kenapa  semua tak muat . Pheww macam nak lempang sehelai -helai baju 2 . Tapi , takpelaa disebabkan nak jadi yang bertanggungjawab kepada zuriat- zuriat baru baju makanya gue pertaruhkan masa gue untuk hanya mengemas pakaian itu ya teman-teman. Seperti bibik yang superb lembik lagi digagahkan mengemas kesemua hasil -hasil penambahan baju yang tidak disengajakan -..- Pasni insaf tanak tambah da * okay itu tipuuu* Well nak buat macam mne kannn kalau dikurniakan baju yang beranak ni kena lah pandai mandulkan balik kalau tak 10 beg pon takan pernah muat .

Dah tak tahu nak sumbat mane da -..-

macam nak sepak en :D

 Abaikan background superb serabut 
 Sesungguhnya pose je lebih tapi kerja ta jalan :P


Okay , okay nak start kemas balik Puan Ina telah mencall then disertakan ceramah percuma di pagi hari . Superb cool mama >.< Thanks sudi baca :)
 

No comments:

Post a Comment