Monday, 9 July 2012

Dikecewakan dan mengecewakan :3

Hai and hai miss and mr harhar :)


Memang jarang gila update blog ni memandang sangat malas , pemalas dan dimalaskan. Err act tajuk entry pon macam nak gempak. Tapi sukacita dan riang raya aku katakan WA TIPU LU BEB . Hee act tiada sesiapa pon yang kecewa pon buat masa ini tapi dulu -dulu punya cerita , eh biasalah kecewa golek-golek sama angsa dalam paya. Har tipu tipu ~ Err sebenarnya aku mula merasa satu perubahan yang agak keterlaluan minta kaki tangan dan siku kerana aku jadi kuat tacing woi kuat tacing woi. Apedehal ? hewww Entahlah , gila mungkin, sewel pon ia and  tak betul pon barangkali. Tapi tapi paling nyata  maybe sebab aku selalu fikir benda yang bebukan. Haih lupakan lupakan. *geleng kepala * And and yang aku sangat tak paham apa ke jadahnya aku taip entry malam malam ini hanya kerana kerja di sebelah membukit , memberanak and born like hell much. Grr pitam sekejap. However, sekarang dah masuk 9 bulan bersama Encik Fazrieqin . Tahniah tahniah tahniah and terima kasih laa awak . Terima kasih daun keladi ada kasih ada keladi. Eh yang 2 lagu  tautau so kalau baca kena nyanyi :D  Okay my bumble bee here some photos that I would to share with :)



Okay thanks sudi baca , sudi meluat and yang sewaktu, semasa, seminit and sesaat dengannya . K stop merepek tata ;)

Friday, 6 July 2012

Presentation Roleplay Sem 3 :)

Haii and okay okay memang lama gila tak lawat blog. Err bosan bosan bosan . hikhok. Pheww baru sekarang ada idea nak merepek apa. Act tadi kiteorang semua pelajar UPSI , eh tak tak budak kelas aku je kena present roleplay untuk mark assignment Bussiness English. Hew perasaan malu , nervous takut dan gerun dia macam nak lari keliling katil . Dengan buang tebiatnye aku kena pakai skirt ala- ala Pamela Anderson dia punya malu. Celah poket aku letak. Memang malu sampai pitam :P Lepastu lepastu sampai sampai kelas pula kena bagitahu group aku dapat turn first present. Arghhhhhhh pengsan kat situ mati kegiatan cacing badan . Muehehe tapi cemane pon kena jugok buat lastly habis -,- Then , kiteorang ambil semua gambar. Memasing terjerit terpekik terebut terlanggar terhimpit menyepit  dan terkepit berebut -rebut nak ambil gambar. Keganasan manusia mula berleluasa bila melibatkan kamera ni.:3

Time ni banyak sangat camera tatau nak pandang mane

My group, azyan, aida, ainul and nisa :)

Ni laa jadi kalau dah berebut :)

Mummy Jemah and Witch lady gaga :P





Done with roleplay . Yeayyyyy :P
Thanks sudi baca and thanks for the happy day. We are enjoying Mr. Sasi's class . Muahhhhhhh *extra mark xD See you soon :) Lots of love <3