Friday, 6 July 2012

Presentation Roleplay Sem 3 :)

Haii and okay okay memang lama gila tak lawat blog. Err bosan bosan bosan . hikhok. Pheww baru sekarang ada idea nak merepek apa. Act tadi kiteorang semua pelajar UPSI , eh tak tak budak kelas aku je kena present roleplay untuk mark assignment Bussiness English. Hew perasaan malu , nervous takut dan gerun dia macam nak lari keliling katil . Dengan buang tebiatnye aku kena pakai skirt ala- ala Pamela Anderson dia punya malu. Celah poket aku letak. Memang malu sampai pitam :P Lepastu lepastu sampai sampai kelas pula kena bagitahu group aku dapat turn first present. Arghhhhhhh pengsan kat situ mati kegiatan cacing badan . Muehehe tapi cemane pon kena jugok buat lastly habis -,- Then , kiteorang ambil semua gambar. Memasing terjerit terpekik terebut terlanggar terhimpit menyepit  dan terkepit berebut -rebut nak ambil gambar. Keganasan manusia mula berleluasa bila melibatkan kamera ni.:3

Time ni banyak sangat camera tatau nak pandang mane

My group, azyan, aida, ainul and nisa :)

Ni laa jadi kalau dah berebut :)

Mummy Jemah and Witch lady gaga :P





Done with roleplay . Yeayyyyy :P
Thanks sudi baca and thanks for the happy day. We are enjoying Mr. Sasi's class . Muahhhhhhh *extra mark xD See you soon :) Lots of love <3

No comments:

Post a Comment